Welcome to ZRoadster.org - BMW Z1 Z4 Z8 Z3 Forum and Technical Database

If you want to join in with the discussion, and see the areas which are available only to members then sign up now!

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Announcement SERVER ISSUES UPDATE 27/06/2019

Discussion in 'Site Announcements and Feedback' started by board, Jun 3, 2019.

  1. petecossie

    petecossie Zorg Guru (II)
    British Zeds

    Joined:
    Dec 7, 2011
    Messages:
    607
    Likes Received:
    457
    Trophy Points:
    108
    Location:
    Teesside
    Model of Z:
    Z3 M Coupe
    Everything ok with me.
    Managed to post this without any issues.
    Much appreciate the effort going in to sorting out the problems with the server transfer.
     
    • Like Like x 1
  2. board

    board Administrator
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds M Power

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    1,396
    Likes Received:
    94
    Trophy Points:
    88
    Location:
    Cuiaba
    Model of Z:
    M Roadster
    We made another adjustment yesterday morning, after finding what we think is the root cause of the issue. Everything seems to have been stable for the last 24 hours, based on the monitoring we have, so, hopefully that one is put to bed now.

    Something we haven't seen before but now have that documented :)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  3. g8jka

    g8jka Zorg Guru (III)
    British Zeds

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    2,446
    Likes Received:
    1,549
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Telford, Shropshire
    Model of Z:
    Z3 - 2000 2.8 Roadster
    Seems to be working a lot better now, thanks for all the hard work trying to sort the issues :thumbsup:
     
  4. t-tony

    t-tony Zorg Expert (II)
    Supporter British Zeds #ZedShed

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    37,053
    Likes Received:
    17,103
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Torksey Lock,Lincoln, England
    Model of Z:
    Z4 3.0 Auto
    I occasionally get this. I select an emoji but it doesn't show which is selected even though the "undo rating" message appears. If I press on the "undo" message the emoji then shows which was selected. Not a big problem just a little strange. Thank you for all your efforts.

    Tony.
     
  5. Redline

    Redline Zorg Expert (I)
    British Zeds

    Joined:
    Mar 10, 2015
    Messages:
    6,463
    Likes Received:
    3,209
    Trophy Points:
    202
    Location:
    Nuneaton
    Model of Z:
    Z4 3.0L SI Sport Auto
    Getting some errors again this morning @GazHyde
    It’s serving content rather than the whole page on the recent posts. Getting the header and footer but no data. Possibly a more complex/extensive query on the database to pull back the data.
     
  6. Jack Ratt

    Jack Ratt Zorg Guru (V)
    Supporter British Zeds The West Country

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    7,796
    Likes Received:
    4,183
    Trophy Points:
    190
    Location:
    TRURO, CORNWALL
    Model of Z:
    2.8i AUTO and 2.8i MANUAL
    I have to keep logging in
     
  7. Grenville

    Grenville Dedicated Member
    Australian Zeds

    Joined:
    May 18, 2019
    Messages:
    268
    Likes Received:
    90
    Trophy Points:
    40
    Location:
    Stanthorpe, Queensland.
    Model of Z:
    Z3
    Fine here in Oz.
     
  8. Brian H

    Brian H Zorg Guru (V)
    British Zeds Scottish Zeds

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    3,619
    Likes Received:
    2,618
    Trophy Points:
    195
    Location:
    Killin
    Model of Z:
    E36/7 3.0i - E85 Z4///M
    FYI guys, this popped up this morning

    F16814A1-5A08-459E-A26F-D8275B25F4EF.png

    Cheers

    Brian
     

    Attached Files:

  9. t-tony

    t-tony Zorg Expert (II)
    Supporter British Zeds #ZedShed

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    37,053
    Likes Received:
    17,103
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Torksey Lock,Lincoln, England
    Model of Z:
    Z4 3.0 Auto
    Yes, I've had that a few times a day.
    Still getting times where the reply doesn't post too.

    Tony.
     
  10. Grenville

    Grenville Dedicated Member
    Australian Zeds

    Joined:
    May 18, 2019
    Messages:
    268
    Likes Received:
    90
    Trophy Points:
    40
    Location:
    Stanthorpe, Queensland.
    Model of Z:
    Z3
    No problems down under.
     
  11. t-tony

    t-tony Zorg Expert (II)
    Supporter British Zeds #ZedShed

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    37,053
    Likes Received:
    17,103
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Torksey Lock,Lincoln, England
    Model of Z:
    Z4 3.0 Auto
    Screenshot_20190625-105631.jpg

    Just this minute.

    Tony.
     
  12. Geoff Crispin

    Geoff Crispin Zorg Guru (III)
    British Zeds

    Joined:
    Aug 20, 2015
    Messages:
    1,737
    Likes Received:
    569
    Trophy Points:
    134
    Location:
    Somerset
    Model of Z:
    3 1.9 & 3.0
  13. gookah

    gookah Zorg Guru (IV)
    British Zeds

    Joined:
    Dec 7, 2011
    Messages:
    2,861
    Likes Received:
    1,373
    Trophy Points:
    170
    Location:
    Shropshire
    Model of Z:
    2.8 Z3
    I keep getting the security error when trying to upload a photo
     
    • Agree Agree x 1
  14. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,485
    Likes Received:
    9,864
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    Thanks all, I'll message J later in case he hasn't seen this...
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  15. andyglym

    andyglym Shiny Dust Caps Make Your Zed Go Faster.
    Supporter British Zeds

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    18,314
    Likes Received:
    10,011
    Trophy Points:
    225
    Location:
    Moresby, West Cumbria, England
    Model of Z:
    2.8 Roadster
    Hi Gaz. Periodically when I log in it takes me straight back to the log-in page 2 to 3 times before success. On occasion when I post nothing shows until I log out of that thread then log back into it and there it is. Other than that all is well TVM.
     
    • Agree Agree x 1
  16. t-tony

    t-tony Zorg Expert (II)
    Supporter British Zeds #ZedShed

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    37,053
    Likes Received:
    17,103
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Torksey Lock,Lincoln, England
    Model of Z:
    Z4 3.0 Auto
    That's the same issue I'm having Andy

    Tony.
     
    • Like Like x 1
  17. andyglym

    andyglym Shiny Dust Caps Make Your Zed Go Faster.
    Supporter British Zeds

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    18,314
    Likes Received:
    10,011
    Trophy Points:
    225
    Location:
    Moresby, West Cumbria, England
    Model of Z:
    2.8 Roadster
    Thanks Tony :thumbsup:
     
  18. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,485
    Likes Received:
    9,864
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    See how things are today, we've disabled something which seems to be having a positive effect. Forum seems pretty much instantaneous for me at the moment, and I'm not seeing the errors. I'm sure you lot will keep me up to date with the end user experience :whistle:
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  19. Mint

    Mint Zorg Expert (I)
    Supporter British Zeds East Anglian Crew

    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    10,935
    Likes Received:
    7,253
    Trophy Points:
    222
    Location:
    Staffordshire, UK
    Model of Z:
    1st Z3 | 2.2 | Sport | Individual 2nd - Z3 | 3.0 | Sport
    Excellent response speed for me too and no 'packets out of order' errors.....so far today. Good work guys:thumbsup:
     
  20. pgunter

    pgunter Zorg Guru (V)
    Supporter British Zeds #ZedShed

    Joined:
    Aug 15, 2014
    Messages:
    4,020
    Likes Received:
    3,385
    Trophy Points:
    179
    Location:
    Winchester
    Model of Z:
    2.2i sport & 3.0i sport
    Interesting one today @board @GazHyde

    I have always been able to attach at .gpx sat nav file so that the routes could be shared. Today I get this error..

    Thoughts ?

    Loading .gpx files.png