Welcome to ZRoadster.org - BMW Z1 Z4 Z8 Z3 Forum and Technical Database

If you want to join in with the discussion, and see the areas which are available only to members then sign up now!

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My Hood ...don't move

Discussion in 'The East Anglian Crew' started by JON, Sep 27, 2014.

  1. JON

    JON Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    4
    HI back again , for another question ......
    my hood don't work . it has been like this all summer if I was to be honest , but you know what is is like live with it .... for Sooo long !!

    symptom are push button makes a clicking noise in the boot , but no movement .
    where is the best place to start .
    I have taken a cursory look , the tank seems to be low of ATF but there is not sign of oil anywhere .
    Tried to unscrew the tank under the motor it didn't like it wanted to move, so I wasn't going to force anything and b***** it up ...
     
  2. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,249
    Likes Received:
    9,469
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
  3. hard top

    hard top Zorg Expert (I)
    Dutch Zeds The M44 Massive

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    20,779
    Likes Received:
    6,064
    Trophy Points:
    213
    Location:
    Netherlands
    Jesus JON, who p***** all over your post? Must have been Bad Boy.......;)