Welcome to ZRoadster.org - BMW Z1 Z4 Z8 Z3 Forum and Technical Database

If you want to join in with the discussion, and see the areas which are available only to members then sign up now!

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unable To Reply Or Post ?

Discussion in 'General Banter' started by Boysie, Apr 25, 2013.

  1. Boysie

    Boysie Zorg Guru (I)
    Supporter British Zeds M Power

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    1,294
    Likes Received:
    190
    Trophy Points:
    94
    Location:
    West Chiltington, West Sussex
    Model of Z:
    M Roadster S50
    Once again problems, I believe with Internet Explorer
    i can only view with IE that's all, no posting at all
    I'm having to use google chrome, which is a pain

    Has anybody else experienced problems

    Ray
     
  2. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,105
    Likes Received:
    9,171
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    Hi Ray,

    I've switched to Internet Explorer for today to see if I have any issues (I'm a big fan of the Chrome browser). I'm using IE 10 on my Windows 7 machine, so may not be the same combination...

    Cheers, Gary
     
  3. Boysie

    Boysie Zorg Guru (I)
    Supporter British Zeds M Power

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    1,294
    Likes Received:
    190
    Trophy Points:
    94
    Location:
    West Chiltington, West Sussex
    Model of Z:
    M Roadster S50
    Hi Gary

    I'm still using IE9,
    I downloaded IE10 with all sorts of problems to the PC so I reverted back
     
  4. Boysie

    Boysie Zorg Guru (I)
    Supporter British Zeds M Power

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    1,294
    Likes Received:
    190
    Trophy Points:
    94
    Location:
    West Chiltington, West Sussex
    Model of Z:
    M Roadster S50
    It was ok when initial start up new site
    But started a few days ago
    I have lost reply box at the bottom of page
     
  5. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,105
    Likes Received:
    9,171
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    Ah, that could tie in with a change I made to get over an iPad bug.

    Which version of IE do you have? If you click on the 'cog' in the top right corner of IE, then select "About Internet Explorer". I'll try and set a machine up with it and test...
     
  6. Boysie

    Boysie Zorg Guru (I)
    Supporter British Zeds M Power

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    1,294
    Likes Received:
    190
    Trophy Points:
    94
    Location:
    West Chiltington, West Sussex
    Model of Z:
    M Roadster S50
  7. Aceman

    Aceman Moderator
    British Zeds 3rd Party Trader

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    2,204
    Likes Received:
    707
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Wakefield
    Model of Z:
    ///M Roadster
    Gary, I am having the same problem on my work PC. I didn't realse until this lunchtime when I was reading this thread and I noticed the text box was missing. The buttons below (post reply, upload file & more options) are there but no textbox at all it is blank. I am thinking it may have something to do with either flash or java on my work PC as I know our IT restrict updates on these as it interfears with some of the systems we run and keep versions static until it is confirmed they are compatable.
     
  8. zedonist

    zedonist Guest

    If you are using IE9 it has a lot of incompatibility with this type of software, you can depending on the release of IE9 just click on the compatibility icon (broken page symbol).

    it works in most cases but not all, you find that using browsers like Fire Fox you will have no problems, which is why chrome plus other non ms browsers tend to work.

    i get this a lot with the supplier portal software we use at work and we have to specify minimum requirement for use and specific browsers and versions.
     
  9. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,105
    Likes Received:
    9,171
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    Thanks for the extra info Zedonist.

    Internet Explorer really does suffer with modern Internet sites, a real pain in the you know what.

    I know what the cause is so just need to find a workaround for IE users. Personally would like it wiped off the face of the earth...
     
  10. zedonist

    zedonist Guest

    Tell me about it, I have 2 or 3 calls a day, the trouble is microsoft do not test anything completely, they get it to acceptable and then let the public test and send error reports in, they then Pareto the issues and only provide fixes on the biggest issues, good business model or what!

    Go Apple I say
     
  11. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,105
    Likes Received:
    9,171
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    Internet Explorer users should be OK now. Let me know if you still don't get the editor box.

    It is possible to have a decent fully functional browser on Windows. Basically anything other than Internet Explorer. It's a shame there is such a reluctance to move away and on to any of the better browsers. :(
     
  12. hard top

    hard top Zorg Expert (I)
    Dutch Zeds The M44 Massive

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    20,673
    Likes Received:
    6,020
    Trophy Points:
    213
    Location:
    Netherlands
    Go Chrome browser young man............
     
  13. Titan

    Titan Moderator
    British Zeds

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    1,409
    Likes Received:
    107
    Trophy Points:
    86
    Location:
    North North Yorkshire
    Model of Z:
    sDrive35i
    Or Firefox.
    I haven't used IE for at least 3 years


    Sent from m'iPhone using TappetTorque
     
  14. Aceman

    Aceman Moderator
    British Zeds 3rd Party Trader

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    2,204
    Likes Received:
    707
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Wakefield
    Model of Z:
    ///M Roadster
    Trouble is I don't have a choice at work. :(
     
  15. Boysie

    Boysie Zorg Guru (I)
    Supporter British Zeds M Power

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    1,294
    Likes Received:
    190
    Trophy Points:
    94
    Location:
    West Chiltington, West Sussex
    Model of Z:
    M Roadster S50
    This must be meant for me :D
    Its like most thing you get used to the look of something
    I have firefox, google and IE on my machine
    IE seems friendlier

    Seems ok now althought i did press the compatible button before i got to the bottom
     
  16. Aceman

    Aceman Moderator
    British Zeds 3rd Party Trader

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    2,204
    Likes Received:
    707
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Wakefield
    Model of Z:
    ///M Roadster
    Have you fixed something Gary it is working on works PC now !!

    Just had a look and would you believe work is running IE7 and the PC is only a few months old. :arghh:
     
  17. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,105
    Likes Received:
    9,171
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    Yes, I disabled the fix for the iPads not showing the editing tools.

    IE7? bloody hell :(
     
  18. stevie_a

    stevie_a Zorg Guru (IV)
    Scottish Zeds

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    1,624
    Likes Received:
    1,096
    Trophy Points:
    171
    Location:
    Glasgow'ish
    Model of Z:
    Z3
    I have bee unable to post on here for some time now

    this now has been explanted to be I.E 10 that i have installed to my windows 7 laptop

    i can only type this as i am in at work using I.E 1.5 .... :confused:
     
  19. zedonist

    zedonist Guest

    Argh..... I can't get it to work on my IPad now.......... Only joking Gaz!
     
  20. Boysie

    Boysie Zorg Guru (I)
    Supporter British Zeds M Power

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    1,294
    Likes Received:
    190
    Trophy Points:
    94
    Location:
    West Chiltington, West Sussex
    Model of Z:
    M Roadster S50
    I'm pleased it was not just me having problems;)
     

Share This Page