Welcome to ZRoadster.org - BMW Z1 Z4 Z8 Z3 Forum and Technical Database

If you want to join in with the discussion, and see the areas which are available only to members then sign up now!

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tapatalk testing after 2.1.1 update

Discussion in 'Practice Area' started by GazHyde, Jul 5, 2014.

  1. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,288
    Likes Received:
    9,564
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    Testing.

    ImageUploadedByTapatalk1404549809.125147.jpg
     
  2. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,288
    Likes Received:
    9,564
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    Tapatalk test after server module update...
     
  3. Stormy_be

    Stormy_be Zorg Guru (I)
    Belgian Zeds

    Joined:
    Oct 29, 2013
    Messages:
    745
    Likes Received:
    470
    Trophy Points:
    97
    Location:
    Belgium, ieper
    Model of Z:
    Z3 2.8 Roadster
    Tapa doesn't work anymore for me.
    Did i miss something?

    I still get notifications from tapatalk on the forum.
    And i can check general content.
    But features as messages, notifications and timeline doesn't work.

    Tried to delete and re-add the forum, but same result.

    Did i miss something?
     
  4. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,288
    Likes Received:
    9,564
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    No one else has mentioned issues so I'll fire my copies up later and have a look...
     
  5. Stormy_be

    Stormy_be Zorg Guru (I)
    Belgian Zeds

    Joined:
    Oct 29, 2013
    Messages:
    745
    Likes Received:
    470
    Trophy Points:
    97
    Location:
    Belgium, ieper
    Model of Z:
    Z3 2.8 Roadster
    My device samsung tab 3
    Tapatalk version: 4.8.3
     
  6. Stormy_be

    Stormy_be Zorg Guru (I)
    Belgian Zeds

    Joined:
    Oct 29, 2013
    Messages:
    745
    Likes Received:
    470
    Trophy Points:
    97
    Location:
    Belgium, ieper
    Model of Z:
    Z3 2.8 Roadster
    Good news....but don' t know why.
    It works again.
    I removed the forum and tapatalk completely including all offline files.
    Reinstalled it all and works again.
    So no need to investigate further.

    Sorry for the alarm

    For info:
    When i selected conversations or timeline it showed 'loading' for 15-20 seconds, then a message that the forum could not be reached.
     
  7. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,288
    Likes Received:
    9,564
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    Each time I have issues with Tapatalk the first thing their (appalling) support team say is to clear the cache files. There isn't an option to do this on Android as far as I can see, so removing and reinstalling the app would have this effect.