Welcome to ZRoadster.org - BMW Z1 Z4 Z8 Z3 Forum and Technical Database

If you want to join in with the discussion, and see the areas which are available only to members then sign up now!

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not staying logged in to the Forum

Discussion in 'Site Announcements and Feedback' started by GazHyde, Jun 16, 2012.

  1. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,163
    Likes Received:
    9,256
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    Hi all,

    On and off we have the odd member saying the site doesn't remember them being logged in when they visit. I've looked at this over the past few months when it's been mentioned, but never managed to find a common factor or even be able to reproduce it myself!

    I think I may have found the solution, which I implemented today just after lunch. Can you let me know if you are still having issues with this or not?

    IF you still have this issue can you do the following before messaging me!

    1> Click 'Logout' so you are no longer logged in to the forum
    2> Scroll to the bottom of the page and click "Delete all board cookies"
    3> Log back in again. Close the browser, reboot etc to make sure it's remembering you.
     
  2. SeaSurfer

    SeaSurfer Zorg Guru (I)

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    651
    Likes Received:
    161
    Trophy Points:
    95
    Location:
    South Cumbria
    Model of Z:
    2.2 Sport Z3 Auto
    I always have this trouble - anyhow, just followed your instructions again, will let you know how i get on. Thank you.
     
  3. badman gee

    badman gee Guest

    ive only just started encountering this today,

    what have you done gazza, its doing it all the time.
     
  4. Ragtop

    Ragtop Zorg Guru (III)

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    508
    Likes Received:
    434
    Trophy Points:
    126
    Location:
    Bexhill On Sea
    Model of Z:
    2.2
    I too have only experienced this problem today. Can you undo what you did Gary. :D
     
  5. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,163
    Likes Received:
    9,256
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    Did you both do the 3 steps I put in the original post?

    Anyone that had the original issue got any comments as to whether it's the same or fixed...
     
  6. badman gee

    badman gee Guest

    i did the steps.
     
  7. Ragtop

    Ragtop Zorg Guru (III)

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    508
    Likes Received:
    434
    Trophy Points:
    126
    Location:
    Bexhill On Sea
    Model of Z:
    2.2
    I have just done the steps too, it logs me in but as soon as I click on the home page it logs me out again. :-?

    Everything worked ok until after lunchtime.
     
  8. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,163
    Likes Received:
    9,256
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    Ron, you may just have given me the one bit of useful information I've been desperate for. When you say "home page", do you mean the main home page site (not the forum?).

    BMG, are you doing the same thing?

    It looks like it could be an issue with the front page bridge to the forum. I'm just rebuilding my laptop right now to test this out...
     
  9. badman gee

    badman gee Guest

    gazza,

    i log in and select view new topics,

    i then close the browser and open it up agian.

    its normally ok, or was until today.
     
  10. hard top

    hard top Zorg Expert (I)
    Dutch Zeds The M44 Massive

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    20,779
    Likes Received:
    6,060
    Trophy Points:
    213
    Location:
    Netherlands
    For some unknown reason, I am not having this problem anymore but if I jump from the forum to the home page, I am not being shown as logged in but when I jump back to the forum, I am....... :-?
     
  11. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,163
    Likes Received:
    9,256
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    I've disabled the bridge between the home page and the forum. Can you tell me if that's made any difference?
     
  12. Ragtop

    Ragtop Zorg Guru (III)

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    508
    Likes Received:
    434
    Trophy Points:
    126
    Location:
    Bexhill On Sea
    Model of Z:
    2.2
    Yes Gary the main home page, not the forum, it is still doing it. Just as Badman says, if I go back on the forum then I'm logged in.
     
  13. Aceman

    Aceman Moderator
    British Zeds 3rd Party Trader

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    2,209
    Likes Received:
    707
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Wakefield
    Model of Z:
    ///M Roadster
    Just to chuck another spanner into the works if I goto the homepage it logs me out and when I go back to the forum I am still logged out which it didn't do before. :-?
     
  14. GazHyde

    GazHyde The Gaz Monkey
    Staff Member Administrator Global Moderator British Zeds

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    15,163
    Likes Received:
    9,256
    Trophy Points:
    226
    Location:
    Newbury, Berkshire
    Model of Z:
    BMW Z4 3.0Si Sport
    The bridge between the home page and forum is now disabled. It doesn't affect the forum in any way disabling it, just turns off a couple of functions on the home page which we can live without for now.

    As far as I can see the issue with not remaining logged in should now be resolved for everyone.

    Sorry for any confusion yesterday!
     
  15. badman gee

    badman gee Guest

    thanks zoe :x
     

Share This Page